Sikkerheds- og alarmsystemer

Stop indbrudstyven med sikkerheds- og alarmsystemer. Vi sørger for gennemsigtige priser uden dyre bindingsperioder. 

Undgå indbrud med effektive alarmsystemer

Haug El er eksperter i sikkerheds- og alarmsystemer, som hjælper dig med at undgå indbrud. Når vi installerer alarmer og overvågning, kan du føle dig lidt sikrere i dit hjem. Og vi sørger for at bruge det bedste udstyr, der er på markedet. Det giver dig en både økonomisk og effektiv sikring af dit hjem.

25.000 indbrud i Danmark

I 2019 blev der anmeldt næsten 25.000 indbrud i Danmark (Kilde: Det Kriminalpræventive Råd). Det svarer til, at risikoen for at dit hjem bliver brudt ind i er 1/100 – en risiko, som er højere end i vores nabolande, som vi normalt sammenligner os med. Det vil vi ændre. Derfor tilbyder vi Ajax alarmsystemer, som mindsker din risiko for indbrud. Og hvis uheldet alligevel skal være ude, sørger alarmen for, at tyvene får mindre tid og overvågningsfunktionen hjælper med at fange dem igen.

Styres med smartphone og PC

Når vi har opsat dit alarmsystem, er det nemt for dig at styre. Med en app, som kan hentes til både iPhone og Android, styrer du alt direkte fra din telefon. Og hvis det er til en virksomhed, kan du nemt give andre ansatte adgang.

Sikkerhed til butikken, kontoret eller dit hjem

Er det dit hjem, du skal sikre mod indbrud? Eller vil du kunne opbevare ting sikkert på dit kontor? Uanset, om du skal bruge sikkerheds- og alarmsystemer til privat eller erhverv, kan vi finde den helt rigtige løsning til dig. Vi har mange års erfaring med alarmer og overvågning, så vi kan hjælpe dig med at opfyldt alle dine sikkerhedsbehov.

Æstetisk og effektivt alarmsystem uden skjulte omkostninger

Når Haug El står for opsætningen af dit alarmsystem, er du sikker på at få en retfærdig pris. Vi operer ikke med skjulte gebyrer, abonnementer med dyre bindingsperioder eller nogle andre pludselige omkostninger. Det vi tilbyder, er et smukt alarmsystem, som er med til at gøre dit hjem mere sikkert. Hvis du vil vide mere om dine muligheder for at sikre dit hjem eller din virksomhed mod indbrud, kan du kontakte os her.

Nem og enkel installation