Intelligent styring

Specialiseret service inden for intelligent styring

 certificeret knx-installatør

Hos Haug El har vi specialuddannet os inden for KNX og intelligent styring af elektriske installationer. Det betyder, at du får optimal og opdateret rådgivning og service, når du vælger os som samarbejdspartner inden for KNX. Udfyld kontaktformularen herunder, eller ring til os på tlf. 81 80 10 90.

KNX – intelligent styring af boligen

Forestil dig, at dine vinduer automatisk åbner eller lukker, afhængigt af temperaturen indenfor og vejret udenfor. Eller at lyset reguleres alt efter om der er personer i rummet. Med KNX får du mulighed for at styre og integrere lys, varme, ventilation, persienner/solafskærmning, adgangskontrol og alarmsystemer.

Optimalt for erhverv og store privatboliger

Det er især erhvervsbyggeri og større private boliger, der vil opleve det fulde potentiale ved intelligent styring med KNX. Du kan se eksempler på tidligere projekter for henholdsvis private og erhverv her:

Landsdækkende service

Vi udfører KNX-installationer i hele landet, såvel i forbindelse med nybyggeri, som ved renovering af eksisterende installationer. KNX er et fleksibelt og åbent system, der gør det let at foretage udvidelser og modifikationer, hvis behovet ændrer sig.

Energibesparende og fremtidssikret

Ved i langt højere grad at benytte dig af intelligent styring, nedsættes udgifterne til el og varme. KNX er således en gevinst for både indeklima, pengepung og miljøet.

“Haug El har en unik knowhow inden for intelligent styring. Når vores dør-, vindues- og facadeløsninger skal sammenkobles med eksisterende bygningsinstallationer, så ringer vi altid til Haug El. De er ret enestående på dette område og jeg kan varmt anbefale dem til andre”

Henrik (Direktør) – ALUfabrikken

“Vi har haft et fast sam­ar­bej­de gen­nem de se­ne­ste 3-4 år, fordi Haug El er til at stole på – og de laver altid et godt styk­ke ar­bej­de.”

Jes­per (In­de­ha­ver) – Fyns Ener­gi og VVS

 

Nogle af årsagerne til, hvorfor du skal vælge os:

HAUG EL

Haug El er en fleksibel og alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver inden for el-faget – fra mindre projekter i private boliger, til butiksbelysning og større erhvervsinstallationer. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov. mail@haug-el.dk

Kundeudtalelse

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

Klaus Østergaard

Garantiordning

Haug El er medlem af el-fagenes garantiordning, og certificeret KNX-partner.

Privat service

Bliv ringet op af Haug El

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.