intelligent styring

Intelligent styring af elinstallationer er vejen til en mere energibesparende bolig eller virksomhed med den bedste komfort. Udføres af certificeret KNXinstallatør. 

Høj komfort til den laveste pris med intelligent styring 

Forestil dig, at dine vinduer automatisk åbner eller lukker, afhængigt af temperaturen indenfor og vejret udenfor. Eller at lyset reguleres alt efter, om der er personer i rummet. Med KNX får du mulighed for at styre og integrere lys, varme, ventilation, persienner/solafskærmning, adgangskontrol og alarmsystemer. 

KNX er din mulighed for at opnå den højeste grad af komfort i din bolig eller virksomhed. Og ikke nok med det: Du sparer penge mens du gør det. Ved at have intelligent styring af alt fra lys til alarmsystemer kan du administrere brugen af dine ressourcer effektivt og skære ned på omkostningerne.  

Certificeret KNX-Installatør

Hos Haug El har vi specialuddannet os inden for KNX og intelligent styring af elektriske installationer. Det betyder, at du får optimal og opdateret rådgivning og service, når du vælger os som samarbejdspartner inden for KNX. Udfyld kontaktformularen, eller ring til os på tlf. 81 80 10 90 og kom i gang med at optimere din bolig eller virksomhed.  

KNX – intelligent styring af boligen

Forestil dig, at dine vinduer automatisk åbner eller lukker, afhængigt af temperaturen indenfor og vejret udenfor. Eller at lyset reguleres alt efter om der er personer i rummet. Med KNX får du mulighed for at styre og integrere lys, varme, ventilation, persienner/solafskærmning, adgangskontrol og alarmsystemer.

Optimalt for erhverv og store privatboliger

Det er især erhvervsbyggeri og større private boliger, der vil opleve det fulde potentiale ved intelligent styring med KNX. Du kan se eksempler på tidligere projekter for både private og erhverv her. 

Landsdækkende service

Vi udfører KNX-installationer i hele landet, såvel i forbindelse med nybyggeri, som ved renovering af eksisterende installationer. En af de helt store fordele ved KNX er, at det er et meget fleksibelt system. Det betyder, at vi let kan foretage udvidelser eller modifikationer, hvis dit behov skulle ændre sig.  

Energibesparende og fremtidssikret

Ved i langt højere grad at benytte dig af intelligent styring, nedsættes udgifterne til el og varme. KNX er således en gevinst for både indeklima, pengepung og miljøet. 

Kundeudtalelse

Haug El har en unik knowhow inden for intelligent styring. Når vores dør-, vindues- og facadeløsninger skal sammenkobles med eksisterende bygningsinstallationer, så ringer vi altid til Haug El. De er ret enestående på dette område og jeg kan varmt anbefale dem til andre

Henrik (Direktør) – ALUfabrikken

Vi har haft et fast sam­ar­bej­de gen­nem de se­ne­ste 3-4 år, fordi Haug El er til at stole på – og de laver altid et godt styk­ke ar­bej­de.

Jes­per (In­de­ha­ver) – Fyns Ener­gi og VVS