Erhvervskunder

El-installationer for erhverv – landsdækkende service.

Kvalitetsløsninger til erhverv

Vores specialister har 10 års projekterfaring med alt fra små forretninger til større industrier i hele landet. Gennem årene har vi oparbejdet en solid viden og kan tilbyde en kvalitetsbevidst rådgivning og godkendte el-installationer til butik, kontorer, produktionsfabrikker, lagerbygninger og andet erhverv.

Ring til os på 81 80 10 90 og få et godt tilbud på erhvervsinstallationer af høj kvalitet.

Vi samler på tilfredse kunder

Vi er fleksible og hurtige og arbejder hårdt på at levere en høj og personlig service – hver gang. Vi har opbygget et stabilt kundenetværk med trofaste og tilfredse erhvervskunder, som har stor tillid til vores kvalitetsløsninger. Når vi påtager os jeres opgave, sætter vi fokus på den personlige kontakt. Gennem et tæt samarbejde og løbende sparring om ønsker og behov, følger vi jeres opgave til dørs.

Godkendt ny-installation

Har I fået nye bygninger? Lad os etablere forsyningen af elektricitet – vi udfører alle traditionelle el-installationer ved nybyg og ombygning. Ønsker I en totalløsning? Vi er en af de få eksperter i landet, der kan anvende højteknologien KNX til at integrere lys, varme, solafskærmning, ventilation og alarm. Med en total elinstallation gør vi jer klar til produktion – vi udfører blandt andet:

  • Projektering
  • Tavleanlæg
  • UPS – nødstrømsanlæg
  • Alarmer og sikring
  • Tele & Data
  • Indeklima
  • Lysberegninger
  • Belysningsanlæg og byggestrøm

Vi sørger for, at alle installationer er godkendte og fungerer, som de skal. Vi overholder alle gældende sikkerhedsreglementer og er medlem af TEKNIQ garantiordning – jeres sikkerhed for et ordentligt håndværk udført af dygtige elektrikere.

Spar penge med fast serviceaftale

Vi varetager alle former for eftersyn og udfører grundige reparationer ved fejlfinding. Vi kan også tilbyde jer en fordelagtig serviceaftale, hvor I får periodisk kontrol, lavere pris på servicearbejde og døgnvagt uden tillæg. Som en ekstra service tilbyder vi energirådgivning og udformer dokumentation af nye og ældre installationer.

Ring til os på telefon 81 80 10 90 – vi ser frem til at tilbyde jer en besparende løsning, I kan være trygge ved.

Nogle af årsagerne til, hvorfor du skal vælge os:

HAUG EL

Haug El er en fleksibel og alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver inden for el-faget – fra mindre projekter i private boliger, til butiksbelysning og større erhvervsinstallationer. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov. mail@haug-el.dk

Kundeudtalelse

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

Klaus Østergaard

Garantiordning

Haug El er medlem af el-fagenes garantiordning, og certificeret KNX-partner.

Privat service

Bliv ringet op af Haug El

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.