Private kunder

El-installatør for private i Odense og omegn

Dygtige fagfolk og høj kundeservice

Hos Haug El har vi samlet et stærkt hold af dedikerede fagfolk, der er veluddannede og holder sig ajourført med udviklingen. Vi deltager i kurser og konferencer, så vi altid kan tilbyde dig den nyeste teknologi. Vores mangeårige erfaring og solide viden garanterer dig en høj service til fornuftige priser – ring til os på telefon 81 80 10 90.e.

Ingen opgave er for lille eller stor

Vi udfører opgaver af enhver art – store som små. Uanset om du skal bruge en elektriker til nybyggeri, ombygning eller udskiftning af komfur, kommer vi ud til dig og løser opgaven hurtigt og sikkert.

Udstyr hjemmet med moderne teknologi

Vi kan udstyre dit hjem med en moderne teknologi, som giver dig en større frihed og tryghed. Teknologien hedder IHC og er bedre kendt som intelligent bygningsinstallation. Med dette smarte system kan du styre hele husets lys, varme, ventilation og alarmer – med ét enkelt tryk på en knap. Efter ønske kan vi også installere en sensor, som automatisk tænder og slukker for lyset, så du sparer penge på dit elforbrug.

Få hjælp til at sælge din bolig

Står du over for hus- eller lejlighedssalg? Vi hjælper dig til at få en højere pris på din bolig ved at vurdere den nuværende el-styring. Når alle installationer er udført forsvarligt og hensigtsmæssigt, står du bedre på boligmarkedet. Vi sørger for at udbedre eventuelle fejl og mangler og forsyner dig med verificeret dokumentation på alle installationer.

Få et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om hvilken el-løsning, der er den rigtige for dig? Vi rådgiver om de mange muligheder for komplette el-løsninger og enkelte installationer. Inden vi påbegynder arbejdet, udformer vi et uforbindende tilbud, så du altid er sikret den bedste økonomiske løsning. Vi vejleder om vedligeholdelse og sørger for, at du får en tidssvarende teknologi, der opfylder dine krav til el-styring.

Du er altid velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud på telefon 81 80 10 90 – vi ser frem til at give dig en personlig service.

Nogle af årsagerne til, hvorfor du skal vælge os:

HAUG EL

Haug El er en fleksibel og alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver inden for el-faget – fra mindre projekter i private boliger, til butiksbelysning og større erhvervsinstallationer. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov. mail@haug-el.dk

Kundeudtalelse

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

Klaus Østergaard

Garantiordning

Haug El er medlem af el-fagenes garantiordning, og certificeret KNX-partner.

Privat service

Bliv ringet op af Haug El

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.