PRIVATE KUNDER
El-installatør for private i Odense og omegn

DYGTIGE FAGFOLK OG HØJ KUNDESERVICE

Hos Haug El har vi samlet et stærkt hold af dedikerede fagfolk, der er veluddannede og holder sig ajourført med udviklingen. Vi deltager i kurser og konferencer, så vi altid kan tilbyde dig den nyeste teknologi.

Vores mangeårige erfaring som elektriker for private i Odense og på Fyn sammen med vores solide viden garanterer dig en høj service til fornuftige priser – ring til os på telefon 81 80 10 90.

Ingen opgave er for lille eller stor

Vi udfører elektriker opgaver af enhver art – store som små. Uanset om du skal bruge en elektriker til nybyggeri, ombygning eller udskiftning af komfur, kommer vi ud til dig og løser opgaven hurtigt og sikkert.

Få hjælp til at sælge din bolig

Står du over for hus- eller lejlighedssalg? Vi hjælper dig til at få en højere pris på din bolig ved at vurdere den nuværende el-styring. Når alle installationer er udført forsvarligt og hensigtsmæssigt, står du bedre på boligmarkedet. Vi sørger for at udbedre eventuelle fejl og mangler og forsyner dig med verificeret dokumentation på alle installationer.

Udstyr hjemmet med moderne teknologi

Vi kan udstyre dit hjem med en moderne teknologi, som giver dig en større frihed og tryghed. Teknologien hedder IHC og er bedre kendt som intelligent bygningsinstallation. Med dette smarte system kan du styre hele husets lys, varme, ventilation og alarmer – med ét enkelt tryk på en knap. Efter ønske kan vi også installere en sensor, som automatisk tænder og slukker for lyset, så du sparer penge på dit elforbrug.

Få et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om hvilken el-løsning, der er den rigtige for dig? Vi rådgiver om de mange muligheder for komplette el-løsninger og enkelte installationer. Inden vi påbegynder arbejdet, udformer vi et uforbindende tilbud, så du altid er sikret den bedste økonomiske løsning. Vi vejleder om vedligeholdelse og sørger for, at du får en tidssvarende teknologi, der opfylder dine krav til el-styring.

Du er altid velkommen til at bestille et uforpligtende tilbud på telefon 81 80 10 90 – vi ser frem til at give dig en personlig service.

Kundeudtalelse

Haug El har sat lys op, opsat nye el-tavler og udskiftet stikkontakter. De er hurtige og effektive – og jeg vil meget gerne anbefale dem til andre.

ANNE MARIE - ODENSE

Det har været en fantastisk oplevelse, at samarbejde med Morten. I forbindelse med opførelsen af vores drømmehus skulle Haug El installere intelligent styring – og de har overholdt alle aftaler til punkt og prikke.

NICOLAJ - ODENSE

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

KLAUS ØSTERGAARD