KONTAKT

Kvalitetsløsninger og fordele for private og erhverv – ring til
81 80 10 90.

Haug El udfører alt inden for elinstallationer for både private og erhverv. Vi gør en dyd ud af, at du er tilfredst med både pris og resultat. Derfor kan du altid få et uforpligtende tilbud, inden vi udfører arbejdet. Det betyder at vi kender dine forventninger – og du kender prisen. Til gengæld stopper vi ikke, før du er tilfreds med det udførte arbejde. Og vi sørger for, at arbejdet er af den højeste kvalitet. Find vores oplysninger herunder eller benyt kontaktformularen lidt længere nede for at få gode råd, sparring eller et uforpligtende tilbud på din næste opgave. 

Adresse

Godthåbsgade 65
5000 Odense C

CVR. 32281001

Ring til os

Tlf. 81 80 10 90

Skriv til os

mail@haug-el.dk

BLIV RINGET OP AF HAUG EL

Kundeudtalelse

Haug El har sat lys op, opsat nye el-tavler og udskiftet stikkontakter. De er hurtige og effektive – og jeg vil meget gerne anbefale dem til andre.

ANNE MARIE - ODENSE

Det har været en fantastisk oplevelse, at samarbejde med Morten. I forbindelse med opførelsen af vores drømmehus skulle Haug El installere intelligent styring – og de har overholdt alle aftaler til punkt og prikke.

NICOLAJ - ODENSE

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

KLAUS ØSTERGAARD