Om Haug El

Når faglighed og service går op i en højere enhed.

Morten

Alsidige fagfolk

Hos Haug El har vi fokus på det gode håndværk. Kvalitet i såvel udførelse som materialevalg har altid været en af grundpillerne i virksomheden. Vi er fleksible i vores opgaveløsning og strækker os meget langt for at imødekomme vores kunders ønsker. Kontakt os for en uforpligtende samtale – udfyld formularen, eller ring til os på tlf. 81 80 10 90.

Manden bag

El-installatør Morten Haug grundlagde Haug El tilbage i 2003, med et ønske om at give kunderne en helstøbt oplevelse, hvor faglig dygtighed, sublim kundeservice og fornuftige priser udgjorde et solidt trekløver. Vores referencer vidner om, at missionen er lykkedes.

Nærværende og effektiv

Det er sjældent, at man møder en så dedikeret og nærværende håndværker, som tilfældet er hos Haug El. Du er meget velkommen til at teste os – giv os et kald eller udfyld kontaktformularen. Så taler vi dit behov igennem og finder ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Stærke samarbejdspartnere

Udover det solide hold af dygtige folk, som udgør grundstammen i Haug El, samarbejder vi fast med en række af de førende repræsentanter fra tilstødende brancher. Med vores samlede ekspertise kan vi løse selv de største og mest komplicerede opgaver. Vores samarbejdspartnere tæller bl.a.:

Fyns Energi & VVS
Tømrermester Jesper Tinggaard
Fyns Olieservice
Tømrermester Tom Sjødahl
Scan Studio (indretning og design)
ALUfabrikken

Kundeudtalelse

Haug El har sat lys op, opsat nye el-tavler og udskiftet stikkontakter. De er hurtige og effektive – og jeg vil meget gerne anbefale dem til andre.

ANNE MARIE - ODENSE

Det har været en fantastisk oplevelse, at samarbejde med Morten. I forbindelse med opførelsen af vores drømmehus skulle Haug El installere intelligent styring – og de har overholdt alle aftaler til punkt og prikke.

NICOLAJ - ODENSE

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

KLAUS ØSTERGAARD