profil

Når faglighed og service går op i en højere enhed

Alsidige Fagfolk

Hos Haug El har vi fokus på det gode håndværk. Kvalitet i såvel udførelse som materialevalg har altid været en af grundpillerne i virksomheden. Vi er fleksible i vores opgaveløsning og strækker os meget langt for at imødekomme vores kunders ønsker. Kontakt os for en uforpligtende samtale – udfyld formularen herunder, eller ring til os på tlf. 81 80 10 90.

Manden bag

El-installatør Morten Haug grundlagde Haug El tilbage i 2003, med et ønske om at give kunderne en helstøbt oplevelse, hvor faglig dygtighed, sublim kundeservice og fornuftige priser udgjorde et solidt trekløver. Vores referencer vidner om, at missionen er lykkedes.

Stærke samarbejdspartnere

Udover det solide hold af dygtige folk, som udgør grundstammen i Haug El, samarbejder vi fast med en række af de førende repræsentanter fra tilstødende brancher. Med vores samlede ekspertise kan vi løse selv de største og mest komplicerede opgaver. Vores samarbejdspartnere tæller bl.a.:

Fyns Energi & VVS
Tømrermester Jesper Tinggaard
Fyns Olieservice
Tømrermester Tom Sjødahl
Scan Studio (indretning og design)
ALUfabrikken

Nærværende og effektiv

Det er sjældent, at man møder en så dedikeret og nærværende håndværker, som tilfældet er hos Haug El. Du er meget velkommen til at teste os – giv os et kald eller udfyld kontaktformularen herover. Så taler vi dit behov igennem og finder ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Nogle af årsagerne til, hvorfor du skal vælge os:

HAUG EL

Haug El er en fleksibel og alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver inden for el-faget – fra mindre projekter i private boliger, til butiksbelysning og større erhvervsinstallationer. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov. mail@haug-el.dk

Kundeudtalelse

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

Klaus Østergaard

Garantiordning

Haug El er medlem af el-fagenes garantiordning, og certificeret KNX-partner.

Privat service

Bliv ringet op af Haug El

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.