Kundeudtalelser

Glade kunder er din garanti for et godt udført projekt

Dygtige fagfolk og høj kundeservice

Hos Haug El har vi samlet et stærkt hold af dedikerede fagfolk, der er veluddannede og holder sig ajourført med udviklingen. Vi deltager i kurser og konferencer, så vi altid kan tilbyde dig den nyeste teknologi. Vores mangeårige erfaring og solide viden garanterer dig en høj service til fornuftige priser – ring til os på telefon 81 80 10 90.e.

Erhvervskunder siger…

Radisson hca

Vi har haft et fast samarbejde med Haug El siden 2007. De er meget fleksible og effektive – og er derudover behagelige fyre, der er ekstremt lette at samarbejde med.

Hans (Teknisk Chef) – Radisson HCA Hotel Odense

Nanna xl

De har lavet alt el-arbejde i alle vores butikker gennem en del år efterhånden. Man mærker tydeligt, at de har specialiseret i butikker. Vi har et rigtig godt samarbejde, med en stor grad af gensidig tillid. Vi kan altid stole på at kvalitet og pris er i orden.

Carsten (Direktør) – tøjkæden Nanna XL

Nogle af årsagerne til, hvorfor du skal vælge os:

HAUG EL

Haug El er en fleksibel og alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver inden for el-faget – fra mindre projekter i private boliger, til butiksbelysning og større erhvervsinstallationer. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov. mail@haug-el.dk

Kundeudtalelse

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

Klaus Østergaard

Garantiordning

Haug El er medlem af el-fagenes garantiordning, og certificeret KNX-partner.

Privat service

Privatkunder siger…

o.

anne marie - odense

“Haug El har sat lys op, opsat nye el-tavler og udskiftet stikkontakter. De er hurtige og effektive – og jeg vil meget gerne anbefale dem til andre.”

 

Nicolaj - Odense

“Det har været en fantastisk oplevelse, at samarbejde med Morten. I forbindelse med opførelsen af vores drømmehus skulle Haug El installere intelligent styring – og de har overholdt alle aftaler til punkt og prikke.”

 

Klaus Østergaard

“Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.”

 

Bliv ringet op af Haug El

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.